Δραστηριότητες Μονάδας Ειδικής Εκπαίδευσης 2019-2020

Έργα Μαθητών από το μάθημα της Τέχνης

Έργα Μαθητών από το μάθημα του Σχεδιασμού και Τεχνολογίας

Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης «Το κορίτσι που επιμένει»

Στις 4 Μαρτίου τα παιδιά της Ειδικής Μονάδας του Σχολείου μας πήγαν στον ΘΟΚ, όπου παρακολούθησαν την παράσταση «Το κορίτσι που επιμένει». Το έργο είναι βασισμένο στο μύθο του Ορφέα και της Ευρυδίκης. Είναι ένα τρυφερό έργο μύησης για την ομορφιά αλλά και τις δοκιμασίες ζωής, που απευθύνεται σε θεατές όλων των ηλικιών. Ένα κείμενο που μιλάει και «τραγουδάει» για την αγάπη, το όνειρο, τις δυσκολίες, την τόλμη, την προσπάθεια και, κυρίως, για την επιμονή που οδηγεί στην επιτυχία.

Παγκύπρια Ημερίδα Χειμερινού Αθλήματος Snowshoeing

Tην Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 το Σχολείο μας έλαβε μέρος στην Παγκύπρια Ημερίδα Χειμερινού Αθλήματος Snowshoeing.

Συμμετοχή του σχολείου μας στην Παγκύπρια Ημερίδα Bocce

Το σχολείο μας συμμετείχε στην Παγκύπρια Ημερίδα Bocce, την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, στο Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης στη Λευκωσία.

Κατασκευές και Παζαράκι Ειδικής Μονάδας

Με πολύ ζήλο οι μαθητές της Ειδικής Μονάδας με τις Συνοδούς τους και την καθηγήτρια Τέχνης έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικες κατασκευές για το παζαράκι τους.

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Ειδικής Μονάδας

Επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Τον Δεκέμβριο οι μαθητές της Ειδικής Μονάδας επισκέφθηκαν το Κυπριακό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας το οποίο ιδρύθηκε από την Carlsberg Κύπρου και τον Όμιλο Εταιρειών Φώτος Φωτιάδη και θαύμασαν τα εκθέματα! Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο Μουσείο το οποίο παρουσιάζει την πανίδα και τη γεωλογία του τόπου μας. Δείχνει στον επισκέπτη ανάγλυφη τη φύση και τα αντιπροσωπευτικά δείγματά της.

Ειδικοί Ολυμπιακοί Αγώνες

Τον Δεκέμβριο του 2019 διεξήχθησαν Ειδικοί Ολυμπιακοί Αγώνες στην καλαθόσφαιρα και στο ping pong όπου έλαβαν μέρος οι μαθητές μας.

Ειδικοί Ολυμπιακοί Αγώνες

1η συνάντηση Ποδοσφαίρου - Επαρχίας Λευκωσίας "Ανάπτυξη του Αθλήματος του Ποδοσφαίρου" στο Προπονητικό Κέντρο του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο στις 22/11/2019.

Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Χοιροκοιτίας

Στις 7 Νοεμβρίου τα παιδιά της Ειδικής Μονάδας του Σχολείου μας επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Χοιροκοιτίας, όπου ξεναγήθηκαν από τις καθηγήτριές τους Κάτια Σαββίδου, καθηγήτρια Τέχνης και Χαρά Δημοσθένους, Β.Δ., Θεολόγος.