• Σχολικές Δράσεις

    Δράσεις Για να δείτε τις δράσεις του σχολείου μας, πατήστε εδώ.
  • Προγραμματισμοί

    Ανακοινώσεις Για να δείτε τους μηνιαίους προγραμματισμους της Σχολικής Χρονιάς 2019-2020, πατήστε εδώ.

Χαιρετισμός Διευθύντριας

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Περιφερειακού Γυμνασίου Πέρα Χωρίου και Νήσου και σας εύχομαι μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

Ζούμε στην εποχή της ραγδαίας ανάπτυξης, της επιστήμης και της τεχνολογίας, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των ανθρώπων και κυρίως των νέων.

Αξιοποιώντας λοιπόν τις δυνατότητες που μας παρέχει η Τεχνολογία, ευελπιστούμε, ο χώρος αυτός να επιτελέσει ένα κανάλι επικοινωνίας μεταξύ Σχολείου - Οικογένειας αλλά και ο χώρος όπου μέσα από τα σχολικά δρώμενα θα μπορούμε να προβάλουμε το κύριο μέλημά μας, τη δημιουργία ελεύθερων, ενεργών και δημιουργικών πολιτών του αύριο, υπεύθυνων με κριτική σκέψη και γενικά πολιτών με ολοκληρωμένη προσωπικότητα, ικανών να συμβάλουν δημιουργικά στην ανάπτυξη της κοινωνίας και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων του μέλλοντος.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζω στους συναδέλφους, οι οποίοι συμβάλουν στον συνεχή εμπλουτισμό και αναβάθμιση της ιστοσελίδας του σχολείου μας.

Καλή πλοήγηση

Παναγιώτα Αργυρού

Διευθύντρια