Οικοσελίδα

Μήνυμα της Διευθύντριας για την εορτή του ΠΑΣΧΑ

Αγαπημένα μας παιδιά

Θα ήθελα εκ μέρους της Διεύθυνσης και του Καθηγητικού Συλλόγου του Σχολείου μας να ευχηθώ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε σας και στις οικογένειές σας.

Το ΠΑΣΧΑ αυτό για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι διαφορετικό από τα άλλα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων.

Δυστυχώς η πανδημία έχει αλλάξει τη ζωή μας, τις συνήθειές μας, τον τρόπο σκέψης μας σκορπίζοντας πόνο και θλίψη εξ΄ αιτίας των θανάτων, των ασθενειών και των συνεπειών τους.

Αγαπημένα μας παιδιά

Κρατείστε στις καρδιές σας το πραγματικό νόημα του ΠΑΣΧΑ, την ΑΓΑΠΗ και την ΕΛΠΙΔΑ και σκορπίστε τις γύρω σας. Κανείς δεν μπορεί να σας περιορίσει σ΄ αυτό και να είστε σίγουροι ότι μετά τον ΓΟΛΓΟΘΑ έρχεται η ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Να έχετε πάντα ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ και να προσέχετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Παναγιώτα Αργυρού

Διευθύντρια

Τελευταίες Ανακοινώσεις
ΑνακοίνωσηΑρχείοΗμερομηνία
Τελετή Αποφοίτησης 10/06/2021
Ανακοίνωση Κατασκηνώσεων Ομοσπονδίας Σ.Γ. Μέσης Εκπαίδευσης Λευκωσίας 02/06/2021
Έρευνα για το φαινόμενο της σχολικής βίας 27/05/2021
Αλλαγές αιθουσών λόγω χρήσης της αίθουσας πολλαπλής χρήσης για rapid test του κοινού 17/05/2021
Ανακοίνωση από ΥΠΠΑΝ: Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση Συναισθηματικών Αντιδράσεων Μαθητών Γυμνασίου κατά τη διάρκεια της πανδημίας» 07/05/2021
Ανακοίνωση από ΥΠΠΑΝ: Αναθεώρηση πρωτοκόλλου για αποδέσμευση στενών επαφών από τον υποχρεωτικό περιορισμό 16/04/2021
Ανακοίνωση από ΥΠΠΑΝ: Τήρηση των μέτρων ασφάλειας για την αντιμετώπιση του Covid-19 στα λεωφορεία 15/04/2021
Επιστροφή χρημάτων εκδρομών 09/04/2021
Πρόγραμμα συναντήσεων γονέων-καθηγητών για το B΄ τετράμηνο 09/04/2021
Παλαιότερες Ανακοινώσεις Οικoσελίδας 2020-2021

Χαιρετισμός Διευθύντριας

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Περιφερειακού Γυμνασίου Πέρα Χωρίου και Νήσου και σας εύχομαι μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

H σχολική χρονιά 2020-2021 αρχίζει κάτω από τη σκιά της Πανδημίας του COVID-19 και των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων, τα οποία καλούμαστε να εφαρμόζουμε σχολαστικά. Παράλληλα όμως έχουμε χρέος και υποχρέωση να στηρίξουμε τους/τις μαθητές/τριες μας όχι μόνο στους τομείς της Ασφάλειας και της Υγείας αλλά και στον πνευματικό και εκπαιδευτικό τομέα.

Πέραν τούτου, σήμερα, κάτω από τις ιδιάζουσες συνθήκες που ζούμε, ο Iστοχώρος του Σχολείου καθίσταται αναγκαίο μέσο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Αξιοποιώντας λοιπόν τις δυνατότητες που μας παρέχει η Τεχνολογία, ευελπιστούμε, ο Ιστοχώρος αυτός να επιτελέσει ένα κανάλι επικοινωνίας μεταξύ Σχολείου - Οικογένειας αλλά και ο χώρος όπου μέσα από τα σχολικά δρώμενα θα μπορούμε να προβάλουμε το κύριο μέλημά μας, τη δημιουργία ελεύθερων, ενεργών και δημιουργικών πολιτών του αύριο, υπεύθυνων με κριτική σκέψη και γενικά πολιτών με ολοκληρωμένη προσωπικότητα, ικανών να συμβάλουν δημιουργικά στην ανάπτυξη της κοινωνίας και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων του μέλλοντος.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζω στους συναδέλφους, οι οποίοι συμβάλουν στον συνεχή εμπλουτισμό και αναβάθμιση της ιστοσελίδας του σχολείου μας.

Καλή πλοήγηση
Παναγιώτα Αργυρού
Διευθύντρια